1
2
3

7 tipov na svadobný dar

zdroj pinterest.com

Dostali ste pozvánku na svadbu? Znamená to, že Vaši rodinný príslušníci, prípadne priatelia sa rozhodli tento významný krok svojho života prežívať spolu s Vami. Jednou z Vašich dôležitých úloh je vybrať pre nich ideálny svadobný dar.  Dnes je tradíciou darovať najmä peniaze. Aj keď je to veľmi praktické a preferuje to aj mnoho novomanželov, niekedy chcú hostia darovať k peniazom, alebo aj ako samostatný svadobný dar niečo hmotné, vďaka čomu si mladomanželia na nich a na ich darček spomenú aj niekoľko rokov po svadbe.  Ak aj Vy premýšľate nad takýmto darom, ponúkame Vám      7 tipov na menšie aj väčšie svadobné dary. Vynechajme teda tradície, ako obedové súpravy alebo rôzne elektrospotrebiče , ktoré si pravdepodobne  mladý pár zaobstará radšej sám a poďme sa pozrieť  na novodobé tipy , ako prvý je:
1.Zážitok Svojím blízkym môžete venovať  napríklad víkendový pobyt či masáž pre tých, ktorí majú radi adrenalín tandemový zoskok, let balónom, rýchlo kurz lietania a pod.       
2.Piknikový kôš + deka výnimočný  darček, ktorým určite nič nepokazíte. Mladomanželia určite radi využijú na romantické pikniky po svadbe a neskôr na rodinné akcie s deťmi.
3. Netradičná kytica namiesto klasickej kytice, darujte kyticu z výherných žrebov. Manželia okrem toho, že takúto kyticu si určite zapamätajú, ak budú mať šťastie, tak si môžu finančne prilepšiť v podobe výhry.
4.Darčekový box s fotoalbumami po svadbe bude mať mladý pár určite mnoho fotografií, ktoré si môžu spolu uložiť do týchto nádherných albumov.  Prikladáme aj typ na nádherný drevený box http://svadobneinspiracie.sk/svadobne-fotoalbumy/710-darcekovy-dreveny-box-s-fotoalbumami-.html
5. Peniaze inak  ak predsa len chcete darovať peniaze, darujte ich inak, napríklad v peknej alebo vtipnej pokladničke, ku ktorej môžete priložiť motivačnú kartičku: „šetrím na nový dom“ a pod. alebo ich môžete uložiť do štýlovej krabičky určenej na peňažný dar http://svadobneinspiracie.sk/prakticke-darceky/719-krabicka-na-penazny-dar-pre-novomanzelov-biela.html
6. Karikatúra podľa fotiek novomanželov, dajte namaľovať ich karikatúru napr. so svadobným klobúkom pre ženícha  a závojom pre nevestu.
7. Diplom dobrého manžela/manželky Tento vtipný diplom určite poteší a nájde čestné miesto v novej domácnosti. Zakúpite ho http://svadobneinspiracie.sk/darceky-pre-mladomanzelov/720-diplom-dobreho-manzela-.html
Veríme, že sme Vám ponúkli zaujímavé inšpirácie ak ešte hľadáte ďalšie nápady, nahliadnite do nášho eshopu: www.svadobneinspiracie.sk.
 

zdroj pinterest.com