1
2
3

Svadobná výzdoba

Jesenná svadobná výzdoba

Ak aj Vy chystáte svadbu na jeseň, nasledujúci článok je určený práve pre Vás. Poradíme Vám, ako si jednoducho vytvoriť originálnu a cenovo nenáročnú jesennú svadobnú výzdobu.

Nezábudky sú dnes už takmer zabudnutým kvietkom. Čo je tak trochu škoda. Svojím jemným vzhľadom a nádhernou farbou sa dokonale hodia do prípravy svadobnej výzdoby.

zdroj pinterest.com

December je kúzelným mesiacom v roku. V tomto mesiaci čaká takmer každého z nás slávnostná udalosť. Niekoho možno svadba, ostatných Vianoce, či vítanie nového roka. Ak budete nevestou v mesiaci december alebo v budúcnosti, nechajte sa inšpirovať našimi svadobnými typmi.

zdroj pinterest.com

Výber svadobného auta a jeho výzdoba je jedným z množstva nemenej dôležitých svadobných detailov. Pozornosť hostí púta najmä pred svadobným obradom a po jeho skončení. Keďže svadba dvoch mladých ľudí je vznešenou slávnostnou udalosťou, je potrebné dodať vznešenosť aj svadobnému vozidlu.

zdroj pinterest.com

Výber farebnej škály pre vašu svadbu je nepochybne jednou z najdôležitejších úloh, pretože každá nevesta a ženích túžia pripraviť nezabudnuteľný svadobný deň nielen pre seba, ale aj pre svojich hostí.

Svetlomodrá svadobná výzdoba - TRENDY ROKU 2016

Jednou z najhorúcejších farieb tohtoročnej svadobnej sezóny sa má stať práve svetlomodrá.

Okrem svadobných šiat a závoja je jedným z najdôležitejším doplnkov nevesty nepochybne svadobná kytica. Mala by dopĺňať svadobné šaty a zvýrazniť celkový vzhľad nevesty.