1
2
3

8 skvelých tipov pre jesennú svadobnú výzdobu

Jesenná svadobná výzdoba

Ak aj Vy chystáte svadbu na jeseň, nasledujúci článok je určený práve pre Vás. Poradíme Vám, ako si jednoducho vytvoriť originálnu a cenovo nenáročnú jesennú svadobnú výzdobu.

  1. Nebojte sa experimentovať s farbami. Pre jeseň je typická farebnosť. V prírode môžeme vidieť širokú škálu farieb, od jasnočervenej a bordovej, cez žltú, oranžovú, zelenú, až po béžovú a hnedú. A presne tieto farby môžete nádherne využiť aj Vy, pri príprave Vašej jesennej svadby. Nebojte sa ani farebných kombinácií, veď práve jeseň je priam hýri farbami.
  2. Využite prírodné materiály. Ak Vás láka svadobná výzdoba v štýle Natural, či v rustikálnom štýle, jesenná svadobná výzdoba je pre ne ako stvorená. Nádhernou svadobnou dekoráciou sa môže preto stať aj navonok „obyčajný“ kmeň stromu, ktorý môže poslúžiť ako stojan pod vázy s kvetmi, tortu, či kvetinový aranžmán. Siahnuť môžete aj po konárikoch, sušených listoch, šiškách, či tekviciach.
  3. Plody, šípky, bobule, oriešky, ovocie v zrelej, či sušenej podobe vytvárajú nádherné spojenie s rezanými kvetmi. Využiť ich môžete pri vytváraní kvetinových aranžmánov, či vo svadobnej kytici.
  4. Tekvica na tisíc spôsobov. Navonok obyčajnú tekvicu, či mini tekvičky môžete v jesennej svadobnej výzdobe využiť naozaj mnohorako:
  • tekvica ako váza
  • tekvica ako krabička na telegramy
  • tekvica ako svietnik
  • tekvica namiesto chladiaceho vedierka na alkohol
  • mini tekvičky ako darčeky pre svadobných hostí či svadobné menovky

        Navyše, ak chcete tekvici dodať elegantný nádych, nastriekať ju môžete aj zlatým, či strieborným sprejom.

  1. Pripravte prírodné svadobné menovky. Na to Vám môžu poslúžiť drevené odrezky, ale aj menšie jabĺčka, pomaranče, mandarínky, či už spomenuté mini tekvičky, do ktorých môžete zapichnúť kartičky s menami svadobných hostí, alebo s číslami stolov.
  1. Nádherne pôsobia aj jesenné visiace kvetinové aranžmány, pripravené z konárikov a sušených listov. Môžete ich zavesiť nad hlavný svadobný stôl, ozdobiť nimi vchod, bránu, zábradlie, či stoličky. Dozdobiť ich môžete sušenými kvetmi, šiškami alebo bobuľami.
  1. Sviečky, sviečky a ešte raz, sviečky. Ku jesennej svadobnej výzdobe sú sviečky ako stvorené. Dotvárajú celkovú magickú atmosféru. Nádherne pôsobia tak sviečky na drevených stojanoch, plávajúce sviečky, lampáše, či sviečky vo visiacich sklenených nádobách.  
  1. K jesennej svadobnej výzdobe tematicky dolaďte aj ostatné svadobné doplnky. Svadobné oznámenia, či menu si môžete potlačiť obrázkami lístkov, či konárikov. Podobné motívy môžu byť aj na Vašej svadobnej torte. Rovnako aj svadobný Candy bar sa môže niesť v jesennom štýle.

Veríme, že sme Vás týmto článkom inšpirovali k vytvoreniu originálnej jesennej svadobnej výzdoby. Teraz si môžete naplánovať výlet do prírody a poobzerať sa po nádherných dekoráciách, ktoré môžete využiť aj na Vašej svadbe. A nezabudnite, pri príprave svadby Vám môže pomôcť aj ponuka nášho e-shopu: www.svadobneinspiracie.sk

Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba
Jesenná svadobná výzdoba